Over mij

Mijn naam is Vanessa Teerink – te Luke.

De rode draad in mijn leven is dat ik mensen weer bewust mag maken van hetgeen ze diep van binnen eigenlijk al weten maar er niet meer bewust van zijn. Het is mijn passie en mijn kracht om je weer terug te brengen op jouw eigen weg. Ik werk met energie, dat doe ik met mijn handen maar ook als gesprekstherapeut. Door praten zet je als het ware het proces al in werking. Samen werken we aan jouw vragen. Ik kan je niet veranderen maar kan je weer terug brengen naar je ‘weten’. Jij bent al compleet, alleen kan het soms zo zijn dat je het even niet meer ziet en voelt. Door gesprekstherapie open je de weg naar je hart, daar liggen al je antwoorden verborgen. Naast gesprekstherapie en energiewerk maak ik bijenwastekeningen, ik werk vanuit mijn gevoel, zo komt er een verrassende tekening uit met een mooie boodschap. Hulp vragen is sterk zijn, luisteren naar je gevoel en werken aan je persoonlijke groei.

 

Medium- Bewustzijnscoach- Auteur 


Mijn eigen weg, mijn zoektocht naar wie ik ben, heb ik weten te vinden in mijn Weten, Zien en Voelen.
Ik was een jaar of 4 en kon precies zien welke energie erom de mensen heen hing.
Ik zag gebeurtenissen die ik niet kon plaatsen.

Overleden mensen die me kwamen bezoeken en mijn gids Lizzy  waar ik uren me kon spelen .

Als mensen zich ziek voelden of verdrietig waren dan kreeg ik ook klachten.
Ik begreep niets van mijn IK.
Veel mensen begrepen ook mij niet. Dat was het meest pijnlijke in mijn jonge leven.

Wat mensen niet wisten was dat ik communiceerde via het energiesysteem en ik dacht dat iedereen dat deed.
Wat gebeurde er? Ik ging mij anders voordoen dan dat ik werkelijk voelde. Ik wilde er zo graag bij horen. Dat gaf blokkades.
Met de juiste mensen om mij heen ben ik gegroeid tot wie ik nu ben, met vallen en opstaan, ik heb mijzelf geaccepteerd met mijn natuurlijke gave. Het was geen gemakkelijke weg maar dat is ook het doel hier op aarde, om te leren en dat blijven we doen ons leven lang.

Door al mijn ervaringen en leerprocessen in het leven kan ik mij goed verplaatsen en invoelen in jouw situatie.