Workshop Bijenwastekening maken

 

 

Wastekeningen zijn tekeningen met een boodschap die afgestemd zijn op jouw energie.
Ze laten een thema zien in welke energie jij je op dit moment bevindt.
Waar loop je tegen aan en waar zou je aan kunnen werken?
Ze geven je inzichten en kunnen je een duwtje in je rug geven in de levensvragen die je bezighouden.
Daarnaast werken de kleuren ook meditatief. De kleuren hebben een genezende werking binnen jouw energie-systeem.

Ik nodig jullie van harte uit. Je krijgt uitleg over de werkwijze, de kleuren en je leert hoe je een tekening kunt lezen.
Je kunt een gezellige ochtend met plezier en enthousiasme verwachten.
Met een nuchtere kijk en een vleugje humor maken we er een fijne, leerzame ochtend van.

 

Er is plek voor 4 deelnemers.
De kosten zijn €45 per deelnemer.
Daar zit koffie/ thee en wat lekkers bij inbegrepen.

 

Reacties:

 

Een ochtend met gezellige mensen. Heel bijzonder om te mogen ervaren dat, zonder je er bewust van te zijn, tekeningen met afbeeldingen ontstaan die betrekking hebben op je ervaringen in het leven en hoe je er nu in staat. Een echte aanrader!!!!

 

Een hele fijne gezellige ochtend gehad met een aantal dames bij vanessa,die door middel van de persoonlijke wastekening,je erg veel kan laten zien uit het verleden, maar ook voor de toekomst, het kwam bij mij goed binnen, het is een aanrader hoor, een heel leuke en lieve vrouw die weet waar ze mee bezig is.

 

Een fijne en gezellige ochtend gehad. Het is een leuke creatieve bezigheid, maar ook ontspannend.

Heel mooi om te zien, dat de energie zijn werk doet op papier en je dat ook terug kunt zien/ lezen. Heel bijzonder die Boodschappen. Vanessa kan goed uitleggen wat ze ziet, en het komt goed binnen. Het klopt precies bij hoe het nu is. Ze weet waar ze voor staat, een lieve vrouw. Niet alles te zwaar tillen, maar zeker met een vleugje humor. Bedankt! En ik hoop dat je binnenkort nog eens zo'n leuke ochtend organiseert. Voor herhaling vatbaar. 

 

Een gezellige en waardevolle ochtend gehad. Zelf was ik nog niet bekend met de wastekeningen, dus wist niet goed wat te verwachten. Heel bijzonder om te ervaren dat, middels de wastekening, jou onderbewuste de belangrijke dingen met je deelt. Ik stond echt wel een beetje versteld hoeveel Vanessa over de tekeningen kon vertellen en hoe erg kloppend dit was. De ochtend was ongedwongen en leerzaam, waarbij ook genoeg tijd was voor persoonlijke aandacht. Vanessa creëert een veilige en rustige omgeving waarin dingen gedeeld konden worden, maar ook ruimte was voor een lach. Nadien kreeg je ook nog de uitgebreide uitleg over de mail, zodat je de betekenis van de tekening nog eens rustig kunt nalezen.

Samenvattend was het een ontspannen ochtend, waarna je met veel mooie handvatten en inzichten weer naar huis ging. Zeer zeker een aanrader dus. Bedankt voor de fijne ochtend Vanessa!