Rating: 5 sterren
1 stem

 

 

Het is fijn om ervaringen te ontvangen en te lezen van clienten.

Dit kan vaak voor mensen een extra duwtje in de rug zijn om een afspraak te maken.

L.W heeft De Rode Beukelaer - coaching beoordeeld — 5 sterren 1oktober 
Vandaag de stap gezet en bij Vanessa geweest. Het was wonderbaarlijk wat er allemaal naar boven kwam en waar ik naar zocht is ook bevestigd. Het was een warm, open gesprek dat mij heeft laten inzien waar ik sta en welk pad ik moet volgen. Vanessa nam alle tijd en ik ben er van overtuigd nog veel van haar te leren. Ik kwam thuis met een rustig, bijzonder warm gevoel. De manier waarop zij werkt ervaar ik als zeer prettig, het voelt goed en ze laat me inzien dat waar ik mee worstelde juist is, de plek waar ik nu sta. Dank je wel Vanes!

 

N.K heeft De Rode Beukelaer – coaching beoordeeld — 5 sterren25 juni

 
F. W heeft De Rode Beukelaer – coachingbeoordeeld — 5 sterren22 februari
Vanessa is een liefdevolle vrouw. Wie je ook de liefdevolle aandacht geeft als je haar hulp vraagt. Ze is erg zorgvuldig. En als je vragen hebt neemt ze je soms mee op weg zodat je zelf je antwoord kan vinden. Want het antwoord zit vaak al in je. Dat is iets wat ik erg prettig vind aan haar werkwijze. Heb bij haar ook meerdere bestellingen gedaan. Wat allemaal prima gedaan was. Ook een mooie bijenwas tekening met tekst bevatte een erg mooie en herkenbare boodschap. Ga zo door! Je doet het fantastisch!
 
 P. D heeft De Rode Beukelaer – coaching beoordeeld — 5 sterren
En dan kom ik bij Vanessa….ik wist niet wat ik moest verwachten…maar het heeft wat met mij gedaan, heel bijzonder, kan t ook niet uitleggen, ervaar het zelf! Dankjewel Vanessa
 
 

G.K schreef op 7 januari om 22:52 ·

Bij Vanessa geweest voor een energie behandeling.
Rustige en fijne vrouw.
Meerdere blokkades gevonden, start gemaakt om blokkade te behandelen.
Op de behandeltafel gelijk gemerkt aan mijn lichaam wat magnetiseren doet. Zeker profeit van gehad! Bijzondere ervaring.
Binnenkort ga ik voor vervolg behandeling.

 
 

"Mijn partner geeft aan dat ik vrolijker ben en niet overal direct negatief op reageer.
Ik ben super blij dat ik die stap heb genomen om naar je toe te komen en eigenlijk wil ik wel een vervolg sessie.
Ook ben ik blij met de steen die ik van je heb gekregen ik voel minder de emoties van een ander dan zonder steen.. . want hoe dan ook door jou ben ik veranderd en kies ik meer voor mijzelf". 05-07-2019 D te G.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.